Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



OMLAZENÍ BEZ JEHLY A SKALPELU



O tom, jak je pro pleť užitečná kyselina hyaluronová, která na sebe váže vodu a přispívá tak k optimalizaci hydratace tkání, jsme psali v dubnovém Magazínu. Poukázali jsme na její omlazující účinky a vysvětlili si, jak tuto účinnou látku dopravit nejen na povrch pokožky, ale také do hlubších vrstev kůže, aby byl výsledný efekt maximální. Na vlastní kůži pak během května mohlo sedm čtenářek vyzkoušet prémiovou dermokosmetiku Fillerina. Ta se díky svému patentovanému složení, založeném na 6 molekulách kyseliny hyaluronové o různých hmotnostech a velikostech, dostane i do hlubších vrstev kůže a pleti dodá na objemu.

 Jaké výsledky přinesla péče s klíčovým produktem řady Fillerina, který má nejvyšší koncentraci kyseliny hyaluronové a je určený jako 14denní intenzivní kúra? Jak hodnotí sedm statečných Fillerina péči s vyplňujícím účinkem pro domácí použití

Kritéria hodnocení přípravku Fillerina:

1. Prémiovost a vzhled balení

2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace

3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání

4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání

 

Hodnotící škála od 1 do 5, kde 5 je maximální spokojenost.

 


J. M. (fam. asistentka, Dub nad Moravou)

1. Prémiovost a vzhled balení: 5

2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace: 5

3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání: 5

4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání: 5


Celkové hodnocení: Nejdříve musím poděkovat za možnost testování. Na vlastní kůži jsem vyzkoušela kosmetický přípravek FILLERINA a jsem doslova z výsledků moc mile překvapená. Aplikovat pro mě tento doslova "zázračný" přípravek byla radost, cítila jsem, jak se moje pleť každý den vypíná víc a víc a malé vrásky mizí pryč, velké vrásky se doslova vypnuly a nejsou tak vidět. Navíc moje suchá pleť si tuto skvělou péči moc užívala a je to vidět hned po prvním použití. A že je balení a aplikátor už jenom tečka k luxusu, prostě taková třešnička na dortu.


L. T. (lékárnice, Benešov)

 1. Prémiovost a vzhled balení: 5

 2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace: 3

 3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání: 3

 4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání: 3


Celkové hodnocení: Vzhled balení je skutečně unikátní, nutí klientku nejprve dobře prostudovat návod, a ne si přípravek automaticky "hodit" na obličej. Přípravek je dvousložkový, ale 2. složku bych asi nebalila stejně do lahvičky stejné jako ta první, spíše by vyhovovaly několikadávkové tuby s tenkým aplikátorem, je hodně hustá. Kritizuji uchovávání - opravdu vydrží stříkačka s tupou jehlou i po dodržení podmínek tak čistá, aby neznehodnocovala formuli přípravku při nabírání? Jinak konzistence je výborná, po nanesení 1. složky jsem cítila jemné pálení, které po 3 dnech ustalo - pleť si zvykla. Od 7. dne je vláčná, vypjatější, ale má tendenci ucpávat póry - zřejmě jde o složení 2. složky, která je opravdu výživná pro hluboké vrásky. Parfemace 1. složky je nulová, 2. je příjemná, cítím ji pouze při nanášení. 


K. B. (radiolog. asistentka, Pozděchov)

1. Prémiovost a vzhled balení: 5

2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace: 4

3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání: 5

4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání: 4

Celkové hodnocení: Vzhled balení je nádherný, aplikace vyplňujícího gelu byla naprosto bezproblémová, jen vyživující emulze se hůře natahuje do aplikátoru z důvodu hustoty. Pocit při aplikaci byl naprosto v pořádku, žádné reakce pleti jsem nezaznamenala. Většina vrásek zmizela určitě, ty hlubší ještě zatím ne, ale jelikož jsem zatím testovala po kratší dobu - deset dní, volím celkovou známkou 4. Až testování dokončím, pošlu konečné hodnocení. Děkuji za testování kosmetického přípravku Fillerina, moc jsem si to užila a jsem ráda, že jsem mohla tento kosmetický přípravek vyzkoušet na vlastní kůži.


H. U. (Vsetín)

1. Prémiovost a vzhled balení: 5

2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace: 5

3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání: 5

4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání: 5


Celkové hodnocení: Produkt mě velmi zaujal. I po krátkém testování jsem viděla výsledek na mé pleti. Vrásky jemně zmizely, takže věřím, že po pravidelném používání se pleť opravdu vypne a efekt bude víc účinnější. Děkuji za možnost testování, jsem maximálně spokojená a všem přátelům i v rodině určitě doporučím. Hodnotím celkově 5.


R. A. (lékárník, Ořechov)

1. Prémiovost a vzhled balení: 5

2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace: 5

3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání: 5

4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání: 4

Celkové hodnocení: Velmi příjemně mne překvapil způsob aplikací gelu a krému přímo do vrásek, bylo to rychlé, velmi lehce se gel i krém nabíral do přiložených aplikátorů ve formě stříkaček se zahnutým hrotem jehly. Prvotní lehké lechtání pokožky přešlo do velmi příjemných pocitů vypjaté a hladké pokožky na obličeji i krku a dekoltu. Jako atopik a ekzematik jsem byla velmi příjemně překvapena, protože moje pokožka nezrudla, ani nijak neštípala, což se mi občas u krémů stává. Ze začátku docházelo k lehkému šupinatění odumřelé vrstvy kůže na obličeji, ale v konečném důsledku se cítím příjemně. Kůže je jemnější a hladká, drobné nerovnosti a jemné vrásky okolo očí se ztratily. Samozřejmě hluboké vrásky, které mám dlouhodobě na čele mezi obočím, jsou stále viditelné, ale celkový výsledek hodnotím nejvyšší známkou 5. Děkuji, že jsem směla přípravek vyzkoušet. Určitě bych ho ženám doporučila.


A. C. (Vodňany)

1. Prémiovost a vzhled balení: 5

2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace: 5

3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání: 5

4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání: 4


Celkové hodnocení: Jsem s přípravkem velmi spokojena, použití je snadné, zaujal mě aplikátor, který přesně nanese gel tam, kde je potřeba. Balení tohoto výrobku je naprosto luxusní. Zdá se mi, že pleť je po 14 dnech vypnutější, vrásky nejsou tak viditelné. Pleť je jemnější, zdá se dostatečně vyživená. Žádné alergické reakce se nedostavily. Naprostá spokojenost, určitě bych doporučila ostatním.


J. S. (FA, Praha)

1. Prémiovost a vzhled balení: 3, kdybych si nepřečetla na internetu předem „příbalák", asi bych byla zaskočená, že je na obalu injekční stříkačka. A koukejme, on je to aplikátor!

2. Unikátnost produktu z pohledu aplikace: 5, moc se mi líbí přesné nasměrování pomocí aplikačního zobáčku. Občas jsem přestala být trpělivá - přípravek jsem si dala na prst a natřela na všechny malé vrásky kolem očí a koutků rtů. 

3. Celkový komfort pleti po pravidelném používání: 4

4. Zlepšení celkového vzhledu pleti po 14denním používání: 5, líbím se sama sobě i kamarádkám!

Celkové hodnocení: Pokud by to šlo, asi bych se zamyslela nad obrázkem aplikátorů na obalu, některé subtilnější povahy to může od koupi odradit, a ani si to nezkusí doma aplikovat. Původně dobrá myšlenka, že krém přijde přímo na vrásku, je tady spíš na škodu. Třeba by pomohla reklama v TV?  Výsledek používání 5+. Kde bych mohla objednat? Cena je k diskuzi. Chválím výsledek, který si myslím, že bude ještě lepší za dalších pár dnů. Kosmetička, ke které chodím, mě stojí víc času i peněz! 

Zpět

ČERNÝ KAŠEL AKTUÁLNĚ

Do ISIN bylo v období od 1. 1. 2024 do 24. 3. 2024 nahlášeno celkem 4253 případů pertuse. Nejvíce případů podle zprávy SZÚ hlásí kraje: Jihočeský (780x) a Středočeský (634x), následuje Vysočina (512x) a hl. m. Praha (458x), nejméně případů hlásí Olomoucký (80x) a Karlovarský (30x) kraj. Z celkového počtu letošních případů je 73 % očkovaných. Očkování u dětí je v ČR hrazeno z veřejného zdravotního pojištění. V rámci přeočkování v dospělosti přispívají na očkování zdravotní pojišťovny. Nejvíce ohroženou skupinou jsou děti do jednoho roku. Ministerstvo zdravotnictví doporučuje přeočkování u dospělých osob pohybujících se kolem dětí a těhotným ženám. Dále je očkování doporučeno také osobám se sníženou imunitou, chronickým onemocněním a zdravotníkům. Dle doporučení České vakcinologické společnosti ČLS JEP je možno, po dobu omezené dostupnosti vakcín Adacel a Boostrix, využít pro očkování proti černému kašli u dospělých i vakcínu Adacel Polio.

BRNĚNSKÝ PHARMACY EVENT

První dva fyzické kongresy pořádá Healthcomm Professional 10. dubna 2024 v brněnském hotelu OREA - VORO. Zaregistrujte se na dopolední nebo odpolední event, které jsou určené pro lékárníky, farmaceutické asistenty a další nelékařské zdravotnické profesionály. Dopolední event: 10. 4. 2024 od 8:45 do 13:30; Odpolední event: 10. 4. 2024 od 14:00 – do 19:30. Těšit se můžete na komentovanou VR prohlídku lidského žaludku s MUDr. Matejem Kuchárem, na praktickou přednášku „Fyzioterapie pro pracovníky v lékárně“, prof. RNDr. Jan Krejsek, CSc. pohovoří na téma „Astma u dospělého člověka“ a přínosné bude pro vás také sdělení MUDr. Pavla Smažíka o vlivu orálního zdraví na celkové zdraví organismu. Prvních 100 předregistrovaných získá při registraci v hotelu speciální taštičku s dárkem od Healthcommu. Pro registraci zdarma můžete použít kód od Magazínu a Educommu: EDU24. Více na https://www.healthcomm.cz

ATRAKTIVNÍ TÉMATA BŘEZNOVÉHO ON-LINE KONGRESU

Odstartovala první letošní akreditovaná akce pro lékárníky a farmaceutické asistenty - VIII. 3D 360° kongres Healthcomm Professional – Berlin, v jehož on-line prostředí můžete studovat přednášky od 13. března 2024 až do 14. dubna 2024. Registrace je dostupná prostřednictvím tlačítka "Přihlášení" na webu www.healthcomm.cz v sekci „ONLINE AKCE“. Máte možnost vybrat si mezi slovenskou nebo českou registrací. Kongres je spuštěný online na dobu 30 dní, a odborný obsah je akreditován u ČLnK, ČKFA, SKMTP a POUZP. Velkým lákadlem jsou atraktivní témata přednášek: Jarní detoxikace pomocí léčivých hub a rostlin, Imunologie člověka s důrazem na alergický zánět, Doplňky stravy pro kojící ženy, Regulace reklamy na léčivé přípravky či problematika funkční zácpy aj. Předešlého on-line kongresu se zúčastnilo přes 1500 účastníků. Využít můžete také kód MAG24 pro volný vstup. ČLnK ohodnotila celý odborný program celkem 13 body, vystudovat ale můžete i samostatné bloky za příslušný počet bodů do systému CV.

DOPORUČUJEME


JAKÉ TÉMA BY VÁS ZAUJALO V ČLÁNKU ČI PŘEDNÁŠCE?

verbální komunikace
neverbální komunikace
empatie