Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



VYHODNOCENÍ LE CHATON



V průběhu srpna mohlo sedm z vás na vlastní kůži otestovat Výživnou tvarohovou masku s medem značky Le Chaton, která obsahuje přírodní tvaroh a máslo z kozího mléka a včelí med. Výhodou masky je i vysoký obsah přírodních antioxidantů, které chrání pleť mimo jiné i před negativními následky způsobenými slunečním zářením, kterého jsme si toto léto užili vskutku dosytosti.

Jak si péči našich sedm statečných užívalo? Zlepšila se jim kvalita plet? Byla pro ně aplikace komfortní?

Podívejte se, jak hodnotili na škále spokojenosti od 1 do 5 svůj měsíc s kosmetikou Capri:

B. S. (vrchní sestra, Liberec)

1. Jak se změnila kvalita Vaší pleti za dobu testování: 5

2. Zhodnoťte hydratující účinek masky: 5

3. Jak se Vám maska aplikovala (pohodlí aplikace): 5

4. Jak se Vám líbí vzhled a praktičnost obalu: 4


Celkové hodnocení: velmi příjemná vůně, snadná aplikace, ihned je vidět viditelné zlepšení pleti. Veliká spokojenost.


K. S. (vysokoškolský pedagog, Praha)

1. Jak se změnila kvalita Vaší pleti za dobu testování: 4

2. Zhodnoťte hydratující účinek masky: 5

3. Jak se Vám maska aplikovala (pohodlí aplikace): 5

4. Jak se Vám líbí vzhled a praktičnost obalu: 5


Celkové hodnocení: jsem velmi spokojená - zklidněná a svěží pleť, dobrá hydratace, pohodové nanášení a sejmutí masky. Určitě si časem opět masku pořídím.


Z. B. (Hroznová Lhota)

1. Jak se změnila kvalita Vaší pleti za dobu testování: 3

2. Zhodnoťte hydratující účinek masky: 5

3. Jak se Vám maska aplikovala (pohodlí aplikace):5

4. Jak se Vám líbí vzhled a praktičnost obalu: 4


Celkové slovní hodnocení: úžasná hydratace pokožky, snadné nanesení . Po nanesení jsem se opravdu cítila, jak při doteku přírody.


V. P. (edukace ve zdravotnictví, Olomouc)

1. Jak se změnila kvalita Vaší pleti za dobu testování: 3

2. Zhodnoťte hydratující účinek masky: 3

3. Jak se Vám maska aplikovala (pohodlí aplikace):4

4. Jak se Vám líbí vzhled a praktičnost obalu: 5


Celkové hodnocení: maska má zajímavou vůni a její aplikace byla pohodlná, dobře se roztírala. Složitější bylo sejmutí, ke kterému bylo potřeba více kosmetických tamponů. Pleť jsem měla po aplikaci velmi jemnou a zklidněnou. Po měsíčním testování kúru hodnotím kladně, účinky pozitivně a určitě budu pokračovat i nadále. Jsem zvědavá, jaké další účinky budu po delším čase na své pleti pozorovat.


K. P. (obchod. zástupce, Soběslav)

1. Jak se změnila kvalita Vaší pleti za dobu testování: 4

2. Zhodnoťte hydratující účinek masky: 4

3. Jak se Vám maska aplikovala (pohodlí aplikace): 5

4. Jak se Vám líbí vzhled a praktičnost obalu: 5


Slovní hodnocení: v úvodu musím říct, že na masky moc zvyklá nejsem. Párkrát jsem měla okurkovou-přírodně ze slupek, nebo rašelinovou - jednorázovou ze sáčku, proto jsem byla jsem zvědavá, jak tato maska zafunguje. Používám samozřejmě kvalitní denní i noční krémy - výrobce střídám, krém na vrásky ,pleťovou vodu - málokdy, protože se nelíčím, obličej si moc neopaluji, ale natírám se minimálně 30 nebo 50kovým faktorem.

Masku jsem používala dle doporučení 2x týdně večer, nejdříve jsem si umyla obličej vodou, potom lehce pleťovou vodou-natřelala jsem si celý obličej, krk a někdy i dekolt a nechala působit. Poprvé když jsem ji použila, tak mě malinko štípala - nevím, zda to bylo sluněním, anebo že jsem jí nikdy neměla, ale pak po celý měsíc už to bylo v pořádku. Evidentně je vidět, že můj obličej vypadá takový svěžejší, vypnutější. Také se mi líbilo aplikování- v tomto obalu je to super, zavře se a žádný problém. Mám masku na zrcadle vedle ostatních krémů. I cenově je to příznivé ve srovnání s jinými maskami od jiných výrobců. Děkuji za možnost vyzkoušení, budu si jí kupovat i používat i nadále.


M. M. (důchodkyně, Praha 4)

1. Jak se změnila kvalita Vaší pleti za dobu testování: 4

2. Zhodnoťte hydratující účinek masky: 3

3. Jak se Vám maska aplikovala (pohodlí aplikace): 5

4. Jak se Vám líbí vzhled a praktičnost obalu: 5

Celkové hodnocení: moje pleť byla zářivější a jemnější na dotek


P. A. (zdravotník, Sezimovo Ústí)

1. Jak se změnila kvalita Vaší pleti za dobu testování: 4

2. Zhodnoťte hydratující účinek masky: 5

3. Jak se Vám maska aplikovala (pohodlí aplikace): 4

4. Jak se Vám líbí vzhled a praktičnost obalu: 5


Celkové hodnocení: testování masky bylo super - celková spokojenost. Pleť nyní vypadá vypnutě a zářivě, s nanášením jsem neměla žádný problém. Pouze s odstraňováním - ale mám „prací" tampony, takže trošku vody, a pak dočištění pleťovou vodou plus nanesení krému. Určitě budu pokračovat i nadále, cena masky je příznivá, výrobce - kvalita! Používám i jejich krémy.


Zpět

PREVENCE KARDIO-VASKULÁRNÍCH CHOROB ONLINE

Od 29. května do 27. června 2024 můžete vystudovat odborný program kongresu KARDIO 2024, osvojit si aktuální poznatky z problematiky kardiovaskulárního zdraví, obohatit vaše poradenské programy v lékárně, seznámit se s novinkami lékárenského trhu nebo posílat své dotazy na přednášející tak, abyste měli takové informace, které pro vás budou využitelné v praxi. Na akreditovanou akci pro zaměstnance lékáren, kterou pořádá Healthcomm Professional, se můžete registrovat již nyní na www.healthcomm.cz/online-akce

BĚH PRO MIMINKA DO DLANĚ

První květnovou neděli je Světový den rodičů předčasně narozených dětí. 5. května 2024 se můžete aktivně přidat k charitativní akci Běh a procházka pro MIMINKA DO DLANĚ České republiky, kterou letos počtvrté pořádá nezisková organizace Nedoklubko. K účasti se může registrovat jednotlivec, rodina či kolektiv a zvolit si výši příspěvku a neonatologické oddělení, které si přeje podpořit. Pak už stačí se 5. května kdekoliv a kdykoliv vydat na libovolně dlouhou trasu a svou aktivitu zaznamenat ve výsledném formuláři. Všechny informace k registraci najdete na www.darujme.cz/beh.

KONČÍ HLAVNÍ HYGIENIČKA SVRČINOVÁ

Vláda odvolala 24. dubna na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hlavního hygienika převezme kompetence ředitel odboru ochrany veřejného zdraví Ministerstva zdravotnictví Matyáš Fošum. Výběrové řízení na tuto funkci bude vypsáno v nejbližších dnech. Pavla Svrčinová uvedla, že se chce v dalším období věnovat především pedagogické činnosti na Ústavu epidemiologie a ochrany veřejného zdraví Ostravské univerzity.

NOVÝ ŘEDITEL SÚKL

MUDr. Tomáše Boráně jmenoval ministr zdravotnictví k 1. květnu 2024 novým ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv. Má mj. zajistit hladkou implementaci novely zákona o léčivech a zlepšení spolupráce se zástupci lékáren a dalšími aktéry lékového trhu. MUDr. Tomáš Boráň má zkušenosti z vědecké činnosti na Akademii věd ČR i akademické činnosti na 3. LF UK. Od roku 2009 je zaměstnán v SÚKL, naposledy na pozici ředitele sekce registrací léčiv. Od roku 2024 je také členem pracovní skupiny Ministerstva zdravotnictví pro posílení dostupnosti strategicky významných léčiv.

DOPORUČUJEME


JAKÉ TÉMA BY VÁS ZAUJALO V ČLÁNKU ČI PŘEDNÁŠCE?

verbální komunikace
neverbální komunikace
empatie