Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



SOUTĚŽ O 25 VOLNÝCH VSTUPŮ NA PODZIMNÍ KONGRESY



Chod věcí se pomalu vrací do normálu. Bohatší o zjištění, že nic netrvá věčně, že malý vir může zahýbat světem, naším osobním i profesním životem, se i v Health communication vracíme k tradičním formám vzdělávání v prostředí kongresových sálů. Poslední kontaktní kongres pro lékárníky a farmaceutické asistenty proběhl před rokem (9. 9. 2020) v Plzni za přísného dodržení tehdy platných protiepidemických opatření.

Jsme už o trošku dá v pochopení a uchopení výjimečné situace, většina zdravotníků absolvovala očkování...

Vracíme se tedy k tomu, co nás spojuje: otvíráme nový kongresový ročník 2021, během kterého se budeme společně potkávat, vzdělávat i bavit v 5 městech České republiky.

......

Na programu bude opět řada zajímavých a aktuálních témat, například přednáška prof. MUDr. Ivana Rektora, CSc., FANA, FEAN: „Mozartův efekt", která se bude zabývat fenoménem vlivu klasické hudby na neuropsychiatrické poruchy a také na epileptické pacienty, které zkoumal tým lékařů a vědců brněnské FNUSA a centra CEITEC MU.

PharmDr. Jan Martin, Ph.D., autor aktuálního seriálu na Magazínu o kofeinových drogách, představí ve své přednášce „Rostliny ovlivňující nervový systém" širokou škálu obsahových látek rostlin, které ovlivňují centrální nervový systém.

O Vlivu COVID 19 na pacienty trpící Alzheimerovou chorobou budou diskutovat doc. MUDr. Iva Holmerová, Ph.D. s Mgr. Karlem Šlegrem.

Více o programu ZDE

......

Kongresy HealthComm Professional 2021 začínají v termínu 1. 10. 2021 2. 10. 2021 v nově zrekonstruovaném čtyřhvězdičkovém Hotelu Duo v Praze.

I letos bude Magazín HealthComm mediálním partnerem všech akreditovaných akcí Health communication s.r.o. pro odbornou veřejnost v oblasti farmacie. Ve spolupráci s pořadatelským týmem jsme proto pro vás před pražským startem připravili tradiční soutěž o 5 volných vstupenek na každý z 5 podzimních kongresů.

.....

Na co se mohou lékárníci letos na podzim na kongresech těšit? Zeptali jsme se hlavních organizátorek fyzických akcí Health communication s.r.o., Ing. Michelle Kratochvílové a Mgr. Barbory Ludvové.

„Když jsme přemýšleli, jak po té „nešťastné" pauze znovu nakopnout naše fyzické akce, napadlo nás se zeptat přímo našich pravidelných účastníků prostřednictvím sociálních sítích, který z moderátorů byl jejich nejoblíbenějším. Absolutním vítězem jejich obliby se stal Vojěch Bernatský, a tak jsme jej znovu oslovili s nabídkou. A k naší radosti Vojta souhlasil," vysvětluje k výběru moderátora letošního ročníku Michelle Kratochvílová.

Druhá z tandemu kongresových manažerek, Barbora Ludvová, by vypíchla skutečnost, že letos se řada akcí v online prostoru vyznačovala propojením různých zdravotnických odborností, což se setkalo u lékárníků i lékařů s velkým ohlasem. „Kromě našich klasických tradic, tj. pořádání kongresů pro zaměstnance z oboru farmacie, bude pražský kongres pořádán také pro lékaře. Najít pro takovou akci v Praze vhodné prostory nebyl žádný med, ale nakonec jsme vhodný prostor nalezli a doufáme, že se bude líbit i Vám, účastníkům," prozrazuje další letošní novinku Barbora Ludvová.

.....


SOUTĚŽ O VOLNÉ VSTUPY NA KONGRESY HEALTHCOMM PROFESSIONAL!


Pokud se již nyní nemůžete kongresu v okolí svého bydliště dočkat, máte prostřednictvím Magazínu jedinečnou možnost vyhrát volnou vstupenku a zapsat si tak termín kongresu rovnou a bez starostí do svého diáře. 

Pro každý kongres jsme získali 5 volných vstupenek (celkem 25 volných vstupů pro naše čtenáře), proto spolu se svou odpovědí uveďte i město, ve kterém se chcete kongresu zúčastnit.

Soutěžní otázka: Napište nám, ve kterém městě bude souběžně s Healthcomm Professional kongresem probíhat i akce pro praktické lékaře pod hlavičkou portálu Edumedic?

a) v Praze

b) v Olomouci

Své odpovědi zasílejte co nejdříve na emailovou adresu: magazin@hcom.cz. Čím dříve svou odpověď odešlete, tím větší šanci na výhru máte!

POZOR! Do emailu je potřeba vyplnit: odpověď, jméno, město kongresu, e-mailový kontakt.

-red-

Zpět

BRNĚNSKÝ PHARMACY EVENT

První dva fyzické kongresy pořádá Healthcomm Professional 10. dubna 2024 v brněnském hotelu OREA - VORO. Zaregistrujte se na dopolední nebo odpolední event, které jsou určené pro lékárníky, farmaceutické asistenty a další nelékařské zdravotnické profesionály. Dopolední event: 10. 4. 2024 od 8:45 do 13:30; Odpolední event: 10. 4. 2024 od 14:00 – do 19:30. Těšit se můžete na komentovanou VR prohlídku lidského žaludku s MUDr. Matejem Kuchárem, na praktickou přednášku „Fyzioterapie pro pracovníky v lékárně“, prof. RNDr. Jan Krejsek, CSc. pohovoří na téma „Astma u dospělého člověka“ a přínosné bude pro vás také sdělení MUDr. Pavla Smažíka o vlivu orálního zdraví na celkové zdraví organismu. Prvních 100 předregistrovaných získá při registraci v hotelu speciální taštičku s dárkem od Healthcommu. Pro registraci zdarma můžete použít kód od Magazínu a Educommu: EDU24. Více na https://www.healthcomm.cz

ATRAKTIVNÍ TÉMATA BŘEZNOVÉHO ON-LINE KONGRESU

Odstartovala první letošní akreditovaná akce pro lékárníky a farmaceutické asistenty - VIII. 3D 360° kongres Healthcomm Professional – Berlin, v jehož on-line prostředí můžete studovat přednášky od 13. března 2024 až do 14. dubna 2024. Registrace je dostupná prostřednictvím tlačítka "Přihlášení" na webu www.healthcomm.cz v sekci „ONLINE AKCE“. Máte možnost vybrat si mezi slovenskou nebo českou registrací. Kongres je spuštěný online na dobu 30 dní, a odborný obsah je akreditován u ČLnK, ČKFA, SKMTP a POUZP. Velkým lákadlem jsou atraktivní témata přednášek: Jarní detoxikace pomocí léčivých hub a rostlin, Imunologie člověka s důrazem na alergický zánět, Doplňky stravy pro kojící ženy, Regulace reklamy na léčivé přípravky či problematika funkční zácpy aj. Předešlého on-line kongresu se zúčastnilo přes 1500 účastníků. Využít můžete také kód MAG24 pro volný vstup. ČLnK ohodnotila celý odborný program celkem 13 body, vystudovat ale můžete i samostatné bloky za příslušný počet bodů do systému CV.

DOPORUČUJEME


JAKÉ TÉMA BY VÁS ZAUJALO V ČLÁNKU ČI PŘEDNÁŠCE?

verbální komunikace
neverbální komunikace
empatie