Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



INOVACE V DEZINFEKCI LÉKÁREN



Je tu revoluce v oblasti dezinfekce! Ozon Cleaner s plně ekologickým přístupem využívá ozonu pro bezpečné ničení virů a bakterií. Certifikovaná bezpečnost a možnost nočního provozu zajišťují maximální ochranu pacientů i personálu zdravotnických zařízení a provozoven. Na likvidaci virů, pachů, plísní i některých parazitů ozonem vsadily mezi prvními nemocnice v Moravskoslezskému kraji. Moderní technologie minimalizuje složitost ovládání a náklady spojené s chemickými prostředky.

Investice do Ozon Cleaner může být klíčem k efektivní, bezpečné a ekologické dezinfekci lékáren!

Pro lékárníky představuje český patent Ozon Cleaner nejen šetrné a účinné řešení pro moderní dezinfekci prostor, ale také je klíčem k pochopení, že správně používaný ozon není bezpečnostní hrozbou, ale spíše účinným prostředkem pro eliminaci patogenů v pracovním prostředí.

Rozšiřte své povědomí o faktech kolem Ozon Cleaneru a otevřete si cestu k bezpečné, efektivní a ekologické dezinfekci ve vaší lékárně.


Ekologický Přístup

Ozon Cleaner mění paradigma dezinfekce prostřednictvím využití ozonu. Tato metoda není závislá na chemických látkách, což znamená, že přináší účinnost bez zátěže pro životní prostředí.

Certifikovaná bezpečnost

Zajištění bezpečnosti pacientů a pracovníků lékárny je primárním úkolem. Ozon Cleaner zdůrazňuje svou bezpečnost prostřednictvím certifikací a testů provedených zdravotním ústavem, což potvrzuje jeho shodu s nejvyššími standardy.

Noční provoz pro nerušenou práci

Flexibilita je klíčem k úspěšnému integrování nových technologií. Ozon Cleaner umožňuje noční provoz, což znamená, že lékárna může být důkladně dezinfikována bez vlivu na běžný provoz. Je možné manuálně aktivovat zpožďovač pro odchod a bezpečné spuštění cyklu opět v noci.

Česká inovace

Jako český výrobek s patentovanou technologií přináší Ozon Cleaner nejen technologickou inovaci, ale také posiluje místní ekonomiku a výzkum. Je to příležitost podpořit domácí průmysl a využít lokální know-how. V oblasti vývoje a aplikací v segmentu nastavuje společnost HealthCity a.s. nové trendy sanitace a dezinfekce. Nespornou výhodou je vlastní výroba, know-how, servisní zázemí, a především nadstandardní kvalita výrobků. 

Bez nákladů na chemii

Ozon Cleaner nabízí nejen bezpečné prostředí, ale i úsporu nákladů. Jeho technologie eliminuje potřebu dalších chemických dezinfekčních prostředků, což přispívá k udržitelnosti. Tímto pohledem na Ozon Cleaner chceme podtrhnout jeho potenciál jako inovativního nástroje pro dezinfekci lékáren.

Pro více informací o této technologii navštivte https://www.health-city.cz, nebo pište své dotazy na info@health-city.cz

Odborníci z HealthCity a.s. jsou připraveni podělit se o další informace a odpovědět na vaše otázky.

Zapojte se do naší ankety ohledně dodržování vysokého stupně čistoty a hygieny v lékárnách. Do 5. ledna 2024 budeme sbírat vaše odpovědi a 3 vylosovaným pošleme odměnu v podobě dárkového poukazu, díky kterému si zažijí 6 měsíců bezplatné zábavy na VOYO.cz, kde si mohou vybrat přes 2000 filmů a seriálů v češtině, vidět oblíbené pořady dříve než v TV, zažít nejlepší sportovní přenosy, a to vše bez reklam.

KLIKNĚTE NA BANNER A VSTOUPÍTE DO ANKETY

Zpět

ZAPOJTE SE DO PROJEKTU PODPORY DUŠEVNÍHO ZDRAVÍ LÉKÁRNÍKŮ

Hrozí lékárníkům syndrom vyhoření? Jak jste na tom s duševním zdravím? Ve spolupráci s ČLnK vznikl anonymní dotazník, který můžete vyplnit do 17. 5. 2024. Vaše účast je zásadní pro získání cenných informací. Každý respondent hraje nezastupitelnou roli při identifikaci faktorů, které mohou vést k syndromu vyhoření mezi farmaceuty.

PREVENCE KARDIO-VASKULÁRNÍCH CHOROB ONLINE

Od 29. května do 27. června 2024 můžete vystudovat odborný program kongresu KARDIO 2024, osvojit si aktuální poznatky z problematiky kardiovaskulárního zdraví, obohatit vaše poradenské programy v lékárně, seznámit se s novinkami lékárenského trhu nebo posílat své dotazy na přednášející tak, abyste měli takové informace, které pro vás budou využitelné v praxi. Na akreditovanou akci pro zaměstnance lékáren (celkem můžete získat 13 bodů do systému CV), kterou pořádá Healthcomm Professional, se můžete registrovat již nyní na www.healthcomm.cz/online-akce

KONČÍ HLAVNÍ HYGIENIČKA SVRČINOVÁ

Vláda odvolala 24. dubna na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hlavního hygienika převezme kompetence ředitel odboru ochrany veřejného zdraví Ministerstva zdravotnictví Matyáš Fošum. Výběrové řízení na tuto funkci bude vypsáno v nejbližších dnech. Pavla Svrčinová uvedla, že se chce v dalším období věnovat především pedagogické činnosti na Ústavu epidemiologie a ochrany veřejného zdraví Ostravské univerzity.

NOVÝ ŘEDITEL SÚKL

MUDr. Tomáše Boráně jmenoval ministr zdravotnictví k 1. květnu 2024 novým ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv. Má mj. zajistit hladkou implementaci novely zákona o léčivech a zlepšení spolupráce se zástupci lékáren a dalšími aktéry lékového trhu. MUDr. Tomáš Boráň má zkušenosti z vědecké činnosti na Akademii věd ČR i akademické činnosti na 3. LF UK. Od roku 2009 je zaměstnán v SÚKL, naposledy na pozici ředitele sekce registrací léčiv. Od roku 2024 je také členem pracovní skupiny Ministerstva zdravotnictví pro posílení dostupnosti strategicky významných léčiv.

DOPORUČUJEME


JAKÉ TÉMA BY VÁS ZAUJALO V ČLÁNKU ČI PŘEDNÁŠCE?

ANDROPAUZA
MODRÉ SVĚTLO A STÁRNUTÍ KŮŽE
CHRONICKÉ ZÁNĚTY