Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



SUNNY FRUIT – KDYŽ NÁS HONÍ MLSNÁ



Výhradním distributorem SUNNY FRUIT je společnost Bonvia Trade Partner, která se specializuje na import bio potravin s vysokou přidanou hodnotou. V nabídce má také produkty z exkluzivního sušeného ovoce včetně bio ovocných koulí z datlí Have A Ball. Všechny produkty se skvěle hodí jako rychlá svačina nebo jako zobání, když vás honí mlsná a chcete se vyhnout sladkostem a mlsat zdravě.

Spojení úrodné půdy a jedinečného klimatu v tureckém Izmiru produkuje nejdokonalejší, na živiny bohaté BIO a veganské ovoce, třeba tradiční fíky. Dále můžete vybírat z 5 druhů ovoce sušeného na slunci: datlí, manga, meruněk, švestek nebo moruší.

 

 

  • ideální jako zdravá alternativa sladkostí
  • výborný a výživný doplněk na sýrový talíř nebo do dárkového koše
  • možnost smíchat s granolou či jogurtem, přidat do smoothie, zapéct nebo sníst jen tak

Sunny Fruit = ovoce sušené na slunci

Ovoce sušené na slunci má ideální sladkost, vyšší koncentrace vitaminu C a je doslova nabité základními živinami a antioxidanty. Také má vysoký obsah vlákniny. Sušení na slunci odstraňuje vlhkost z ovoce tím, že se zcela spoléhá na sílu slunce a je originální, k životnímu prostředí nejšetrnější a jediná přirozená metoda sušení. Produkt se umístí na síto pod přímým slunečním světlem, aby schnul přibližně po dobu 2 týdnů. Pravidelně se obrací, aby se vlhkost rovnoměrně odpařila. Když jsou plody usušené, vypadají sice mnohem menší, ale jejich lahodnost a nutriční hodnoty jsou nedotčené!

Užijte si mlsání bez výčitek a dopřejte sobě i své rodině zdravou svačinu, kterou si můžete vzít s sebou na cesty či výlety, do školy nebo do práce, když vyrážíte za sportem anebo jen tak, když Vás honí mlsná.

Bio ovocné koule z datlí Have A Ball se skvěle hodí jako rychlá svačina nebo jako zobání, když vás „honí mlsná" a chcete se vyhnout sladkostem a mlsat zdravě. 

Svačinky Have A Ball jsou plné živin a špičkové chuti dokonale vysušeného BIO ovoce, ořechů a kokosu. Představují výživnou a zdravou pochoutku jak pro malé i velké milovníky zdravého jídla, tak i pro vegany. Ovocno-ořechová svačinka Have A Ball je 100% plnohodnotné jídlo, které je vyrobené pouze ze 6 a/nebo méně ingrediencí! Neobsahuje přidaný cukr, siřičitany ani konzervační látky a samozřejmě nic umělého.

Tyto energetické koule mají vše, co od zdravé svačiny očekáváte: jsou RAW, a jejich vysoká kvalita je podpořena řadou certifikátů: BIO certifikované ECOCERT, bez GMO, jsou veganské, bez lepku a bez mléka.

Vyzkoušejte třeba SUNNY FRUIT Bio ovocné koule z datlí a višní s lískovými ořechy obalené v kokosu.

V nabídce jsou také:

SUNNY FRUIT Bio ovocné koule z datlí a meruněk s kousky kakaa a lískovými ořechy obalené v  kokosu,

SUNNY FRUIT Bio ovocné koule z datlí a fíků s vlašskými ořechy obalené v kokosu

nebo SUNNY FRUIT Bio ovocné koule z datlí a višní s lískovými ořechy obalené v kokosu s přidaným hrachovým proteinem.

WEB - www.sunnyfruit.cz

INSTAGRAM - @sunnyfruit_cz

Produkty můžete zakoupit například také v síti lékáren Drmax.cz nebo na webu Econea.cz, RATIO Lipence či Rohlik.cz?

V portfoliu společnosti BIOBAY naleznete také španělskou, certifikáty oceněnou kosmetickou řadu SCENS ORGANIC & VEGAN pro péči o pleť a tělo, určenou ženám i  mužům?

Až do konce července můžete soutěžit o tři balíčky po 3 ks výjimečných produktů SUNNY FRUIT.

Můžete pak plni energie vyrazit za sportem, zábavou nebo si zdravou svačinku v podobě Have A Ball zabalit s sebou na prázdninový výlet za dobrodružstvím.

První podmínkou je zaslání správné odpovědi na níže položenou otázku.

Odpovědi zasílejte na magazin@hcom.cz až do 31. 7. 2024. Heslo: Sunny fruit.


Soutěžní otázka: SUNNY FRUIT Bio ovocné koule Have A Ball jsou obalené

a) v kokosu

b) v cukru

Zpět

KONGRES U VIKINGŮ

Healthcomm Professional zve lékárníky a farmaceutické asistenty na další, v pořadí již devátý on-line 3D 360° kongres, který proběhne od 11. září do 10. října 2024. V prostředí norského hlavního města nabídne akreditovaná akce nejen zajímavé informace o historii a současnosti farmacie království ze severní Evropy, ale samozřejmě také kvalitní odborný program. On-line kongres bude spuštěný na dobu 30 dní a odborný obsah je akreditován u ČLnK (až 14 bodů), ČKFA, SKMTP a POUZP. Registrovat se můžete již nyní na webu Healthcomm.cz

DIGITALIZACE ZDRAVOTNICTVÍ

Novela zákona, která vstoupí v platnost od 1. ledna 2026, reaguje na technický a technologický rozvoj a zavádí potřebné funkcionality pro realizaci centrálních projektů elektronizace zdravotnictví. Mezi hlavní novinky patří například rozšíření kmenového registru pacientů o údaje o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel a držení zbraní, a také elektronická objednání na vyšetření, elektronická zdravotní dokumentace, portál pacienta, kde bude každý pacient o sobě mít všechny zdravotní informace na jednom místě. Již od 1. ledna 2025 na SÚKL přejde kompetence vést evidenci limitů započitatelných doplatků ze zdravotních pojišťoven na SÚKL. Pojištěnec po vyčerpání limitu nebude v lékárně platit částku do výše započitatelného doplatku, tyto částky obdrží lékárna od zdravotní pojišťovny v rámci vyúčtování. V aplikaci eRecept pojištěnec uvidí, jaký má limit, kolik již vyčerpal a kolik zbývá do dosažení limitu. (MZCR)

DOPORUČUJEME