Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



VYHRAJTE VOLNÝ VSTUP NA PRVNÍ OBCHODNÍ DNY PRO LÉKÁRNY



Obchodní dny, které organizační tým Health communication s.r.o. připravuje na 12. září 2018, budou prvním velkým setkáním výrobců, dodavatelů a partnerů se zástupci lékáren před podzimním období 2018 a zimou 2019. Cílem akce je obnovit tradiční možnost lékáren získat od výrobců pro rozšíření svého sortimentu zajímavé obchodní nabídky.


Magazín HealthComm je mediálním partnerem zářijových Obchodních dnů na olomoucké Flóře a získal pro své čtenáře od organizátora hned 20 volných vstupů!

 


Co zaměstnancům a majitelům lékárny může tato akce přinést? Proč by se obchodních dnů měli účastnit? Je vhodná pouze pro ty, kteří jsou zodpovědní za nákup a objednání, nebo se najde i něco pro řadové lékárníky?

Lékárna by měla během celého dne získat informace od výrobců a bude mít k tomu celou řadu podnětů včetně možnosti objednávky za výhodnějších podmínek. Jednotliví vystavovatelé, kterých se přihlásilo přes 40, si připravili na tuto akci mimořádné nabídky: ať jde o nákupní ceny, výrazné slevy, nebo třeba o limitované produkty. Majitelé lékáren mají možnost společně si se svými zaměstnanci prohlédnout novinky výrobních značek a získat například i další podněty k rozvoji své lékárny. Akci doplňují zajímavé semináře a workshopy. Během celého dne bude probíhat pro ně přínosný program týkající se komunikace v lékárně, právní ochrany, „Protipadělkové" směrnice, profesního rozvoje a dalších očekávaných novinek v praxi lékárníka i obecně novinek "života" v lékárně. Návštěvníci zhlédnou moderní technologie, dozví se, jak jim mohou v praxi pomoci, nebo si například vyzkouší řadu kurzů z portálu EDUWIN.cz pro manažery a podnikatele ve formě instalované EDUWIN TV. Majitelé lékáren mohou jednat o produktech pro lékárny ze strany pojišťoven nebo telefonních operátorů. To všechno a další ve formě workshopů nebo živých vstupů odborníků přímo na místě.


SOUTĚŽ O 20 VOLNÝCH VSTUPŮ NA OBCHODNÍ DNY 12. 9. 2018 V PAVILONU A OLOMOUCKÉHO VÝSTAVIŠTĚ FLÓRA

Odpovězte nám na magazin@hcom.cz do pátku 7. 9. 2018 na soutěžní otázku, uveďte své jméno a lékárnu, kterou byste na akci zastupovali. Zajistíme vám u organizátora bezplatný registrační kód na akci.

Navíc na vás na expozici Magazínu, přímo v rámci Obchodních dnů, bude čekat malý dárek od naší redakce.

Moderátorem podzimních kongresů HealthComm Profesional 2018 je:

a) Vojtěch Bernatský

b) Jiří Mádl

c) Jiří Ovčáček 


Zpět

PREVENCE KARDIO-VASKULÁRNÍCH CHOROB ONLINE

Od 29. května do 27. června 2024 můžete vystudovat odborný program kongresu KARDIO 2024, osvojit si aktuální poznatky z problematiky kardiovaskulárního zdraví, obohatit vaše poradenské programy v lékárně, seznámit se s novinkami lékárenského trhu nebo posílat své dotazy na přednášející tak, abyste měli takové informace, které pro vás budou využitelné v praxi. Na akreditovanou akci pro zaměstnance lékáren, kterou pořádá Healthcomm Professional, se můžete registrovat již nyní na www.healthcomm.cz/online-akce

BĚH PRO MIMINKA DO DLANĚ

První květnovou neděli je Světový den rodičů předčasně narozených dětí. 5. května 2024 se můžete aktivně přidat k charitativní akci Běh a procházka pro MIMINKA DO DLANĚ České republiky, kterou letos počtvrté pořádá nezisková organizace Nedoklubko. K účasti se může registrovat jednotlivec, rodina či kolektiv a zvolit si výši příspěvku a neonatologické oddělení, které si přeje podpořit. Pak už stačí se 5. května kdekoliv a kdykoliv vydat na libovolně dlouhou trasu a svou aktivitu zaznamenat ve výsledném formuláři. Všechny informace k registraci najdete na www.darujme.cz/beh.

KONČÍ HLAVNÍ HYGIENIČKA SVRČINOVÁ

Vláda odvolala 24. dubna na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hlavního hygienika převezme kompetence ředitel odboru ochrany veřejného zdraví Ministerstva zdravotnictví Matyáš Fošum. Výběrové řízení na tuto funkci bude vypsáno v nejbližších dnech. Pavla Svrčinová uvedla, že se chce v dalším období věnovat především pedagogické činnosti na Ústavu epidemiologie a ochrany veřejného zdraví Ostravské univerzity.

NOVÝ ŘEDITEL SÚKL

MUDr. Tomáše Boráně jmenoval ministr zdravotnictví k 1. květnu 2024 novým ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv. Má mj. zajistit hladkou implementaci novely zákona o léčivech a zlepšení spolupráce se zástupci lékáren a dalšími aktéry lékového trhu. MUDr. Tomáš Boráň má zkušenosti z vědecké činnosti na Akademii věd ČR i akademické činnosti na 3. LF UK. Od roku 2009 je zaměstnán v SÚKL, naposledy na pozici ředitele sekce registrací léčiv. Od roku 2024 je také členem pracovní skupiny Ministerstva zdravotnictví pro posílení dostupnosti strategicky významných léčiv.

DOPORUČUJEME


JAKÉ TÉMA BY VÁS ZAUJALO V ČLÁNKU ČI PŘEDNÁŠCE?

verbální komunikace
neverbální komunikace
empatie