Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



OBCHODNÍ DNY PRO LÉKÁRNY – VELETRH FARMACIE



Obchodní dny pro lékárny jsou určené všem, kteří jsou zodpovědní za objednávky produktů do lékáren. Na jednom místě se dozvíte novinky ze světa farmacie, získáte cenově zvýhodněné a jedinečné nabídky od našich partnerů, ale také se můžete účastnit zajímavých workshopů.

Těšit se můžete na více jak 40 vystavovatelů, kteří se představí produkty, které zpestří váš podzimní sortiment. Nenechte si ujít příležitost, jak během jednoho dne porovnat výhodné nabídky a ušetřit čas i peníze pro vaši provozovnu. 


Chcete obohatit sortiment?

   Najít produkt, který přitáhne pozornost klientů? 

 Výhodně objednat? 

 Využít až 30% slevy?


Předběžný seznam vystavovatelů je uvedený na webu www.healthcomm.cz


Těšit se můžete na:

WORKSHOP: Protipadělková směrnice a další očekávané novinky v praxi lékárníka.

PharmDr. Martin Kopecký, PhD., člen Představenstva ČLnK

40 minut

Zatímco rok 2018 můžeme nazvat rokem eReceptu, bude rok 2019 ve znamení spuštění systému ověřování léčiv. Jak to ovlivní práci expedujícího lékárníka? Bude mít vliv na provozní a ekonomické ukazatele lékárny? Kdy je potřeba se začít připravovat? Diskutovat o této problematice a dalších novinkách očekávaných v roce 2019 můžete na tomto workshopu.

PŘEDNÁŠKU: Lékárníci versus trendy v moderních technologiích - obavy nebo příležitost?

Mgr. Petr Dvořák, Lektor a konzultant

40 minut

Jaký je vztah lékárníků k moderním technologiím? Jakým způsobem získávají nové informace, jaké komunikační technologie upřednostňují, jak se dívají na budoucnost automatizace práce? V tomto roce jsme provedli průzkum mezi lékárníky a farmaceutickými asistenty, mapující jejich vztah k moderním technologiím - a s výsledky tohoto průzkumu Vás seznámíme. Představíme Vám také některé „žhavé" technologické trendy, které postupně pronikají do světa práce a byznysu - chatboty, augmented reality, conversational AI apod.

WORKSHOP: CATEGORY MANAGEMENT - řešení pro lékárny

Ing. Lenka Dohnálková, firemní Category manager

40 minut

Dobře zvládnutý CATEGORY MANAGEMENT je funkční řízení sortimentu. Nastavuje procesy pro optimalizaci portfolia, efektivní řízení skladu, dává odpovědi, na jakém sortimentu stavět. Na workshopu probereme konkrétní postupy k implementaci individuálního CM ve vaší lékárně.

Z jedinečných nabídek vystavovatelů:

IMUNOGLUKAN - během Obchodních dnů nabízí jedinečnou 30% slevu na speciální kombinaci produktů Imunoglukan P4H® krém 30 g, Imunoglukan P4H® lotion 250 ml a Imunoglukan P4H® SynBIO 30 cps.

SILVANOLS - nabídne pouze 12. 9. 2018 produktový mix za akční slevu při minimálním odběru.

APATYKA SERVIS S.R.O. - představí během dne produktové sdělení Mgr. Jan Šípka, ředitele IT společnosti, na téma „Co nás čeká a nemine aneb jak jsme připraveni na protipadělkovou směrnici (FMD)."

CURADEN CZECH s.r.o. představí novou sadu bělicích zubních past Curaprox BE YOU.

Zdroj: PR oddělení organizátora 

Zpět

ČERNÝ KAŠEL AKTUÁLNĚ

Do ISIN bylo v období od 1. 1. 2024 do 24. 3. 2024 nahlášeno celkem 4253 případů pertuse. Nejvíce případů podle zprávy SZÚ hlásí kraje: Jihočeský (780x) a Středočeský (634x), následuje Vysočina (512x) a hl. m. Praha (458x), nejméně případů hlásí Olomoucký (80x) a Karlovarský (30x) kraj. Z celkového počtu letošních případů je 73 % očkovaných. Očkování u dětí je v ČR hrazeno z veřejného zdravotního pojištění. V rámci přeočkování v dospělosti přispívají na očkování zdravotní pojišťovny. Nejvíce ohroženou skupinou jsou děti do jednoho roku. Ministerstvo zdravotnictví doporučuje přeočkování u dospělých osob pohybujících se kolem dětí a těhotným ženám. Dále je očkování doporučeno také osobám se sníženou imunitou, chronickým onemocněním a zdravotníkům. Dle doporučení České vakcinologické společnosti ČLS JEP je možno, po dobu omezené dostupnosti vakcín Adacel a Boostrix, využít pro očkování proti černému kašli u dospělých i vakcínu Adacel Polio.

BRNĚNSKÝ PHARMACY EVENT

První dva fyzické kongresy pořádá Healthcomm Professional 10. dubna 2024 v brněnském hotelu OREA - VORO. Zaregistrujte se na dopolední nebo odpolední event, které jsou určené pro lékárníky, farmaceutické asistenty a další nelékařské zdravotnické profesionály. Dopolední event: 10. 4. 2024 od 8:45 do 13:30; Odpolední event: 10. 4. 2024 od 14:00 – do 19:30. Těšit se můžete na komentovanou VR prohlídku lidského žaludku s MUDr. Matejem Kuchárem, na praktickou přednášku „Fyzioterapie pro pracovníky v lékárně“, prof. RNDr. Jan Krejsek, CSc. pohovoří na téma „Astma u dospělého člověka“ a přínosné bude pro vás také sdělení MUDr. Pavla Smažíka o vlivu orálního zdraví na celkové zdraví organismu. Prvních 100 předregistrovaných získá při registraci v hotelu speciální taštičku s dárkem od Healthcommu. Pro registraci zdarma můžete použít kód od Magazínu a Educommu: EDU24. Více na https://www.healthcomm.cz

ATRAKTIVNÍ TÉMATA BŘEZNOVÉHO ON-LINE KONGRESU

Odstartovala první letošní akreditovaná akce pro lékárníky a farmaceutické asistenty - VIII. 3D 360° kongres Healthcomm Professional – Berlin, v jehož on-line prostředí můžete studovat přednášky od 13. března 2024 až do 14. dubna 2024. Registrace je dostupná prostřednictvím tlačítka "Přihlášení" na webu www.healthcomm.cz v sekci „ONLINE AKCE“. Máte možnost vybrat si mezi slovenskou nebo českou registrací. Kongres je spuštěný online na dobu 30 dní, a odborný obsah je akreditován u ČLnK, ČKFA, SKMTP a POUZP. Velkým lákadlem jsou atraktivní témata přednášek: Jarní detoxikace pomocí léčivých hub a rostlin, Imunologie člověka s důrazem na alergický zánět, Doplňky stravy pro kojící ženy, Regulace reklamy na léčivé přípravky či problematika funkční zácpy aj. Předešlého on-line kongresu se zúčastnilo přes 1500 účastníků. Využít můžete také kód MAG24 pro volný vstup. ČLnK ohodnotila celý odborný program celkem 13 body, vystudovat ale můžete i samostatné bloky za příslušný počet bodů do systému CV.

DOPORUČUJEME


JAKÉ TÉMA BY VÁS ZAUJALO V ČLÁNKU ČI PŘEDNÁŠCE?

verbální komunikace
neverbální komunikace
empatie