Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Online informace pro lékárny



KONGRESOVÁ DEKÁDA



Společnost Health communication s.r.o. působí letos 10. rokem na poli odborné edukace. Zdá se, že rozhodně nestagnuje, což dokládá i počet projektů, které od svého vzniku přidala do svého portfolia. Health communication s.r.o. se od roku 2009 zabývá vzděláváním odborné veřejnosti v oblasti farmacie a marketingovou komunikací v rámci edukačních projektů. Tým Health communication vyvíjí a využívá moderní formy vzdělávání, například unikátní 3D vizuální animaci, která napomáhá k pochopení určité problematiky v dané oblasti. Cílem je zjednodušit, usměrnit a předat odborné informace koncovým zákazníkům. Své aktivity společnost podporuje dialogem s odborníky v oblasti farmacie, medicíny, marketingu a komunikace.

Jedním z klíčových projektů, a zároveň nejstarším z portfolia společnosti, je Healthcomm, který se zabývá pořádáním odborných seminářů, kongresů, sympozií a workshopů. Nejznámější jsou odborné kongresy HealthComm Professional pro odborníky z oblasti farmacie.

Vizí bylo moderní vzdělávání pacienta. Přinášet mu jednoduše informace o zdraví a uvést na trh moderní platformy pro vzdělávání lékárníků a farmaceutických asistentů. Většina cílů se podařila díky skvělé práci úžasného týmu a jsem přesvědčený, že už několik let udáváme trend moderního vzdělávání pro lékárny v České republice. Dnes máme na kongresech nejen renomované odborníky, ale i 3D plátno a virtuální realitu pro více než 1800 účastníků kongresu ročně, říká ředitel společnosti Health communication, Zdeněk Břeň.

Po 10 letech nejvíce potěší, když na kongresech poznávám tváře, které jsem vídala i na začátku. Mám pocit, že jsme taková velká rodina a znamená to pro mne, že práci děláme dobře, že jsme přesvědčili zaměstnance lékáren, že zajít na náš kongres se vyplatí," dodává Veronika Glosová, obchodní manažerka, která stála u zrodu prvních odborných kongresů HealthComm Professional.

V programu letošních kongresů byly i zajímavé přednášky 2 v 1, ve kterých se dva lektoři potkají spolu na pódiu a podívají se na jednu problematiku, každý ovšem ze svého úhlu pohledu:

Doporučení lékárníka pro dispenzační práci: Maximalizace účinku nebo minimalizace rizik. Alopatický nebo homeopatický přístup. Konkrétní návrhy na komunikaci s pacientem v lékárně. Přednášející: PharmDr. Renata Semeráková a PharmDr. Jana Matušková

a

Probiotika pro prvních 1000 dnů života. Přednášející: RNDr. Anna Janáková, Ph.D. a prim. MUDr. Jan Boženský

ODBORNÉ PŘEDNÁŠKY, které zaujaly účastníky tento podzim:

- PharmDr. Jana Matušková: Když vám chybí v potravě, najdete je v lékárně. Jak poznat kvalitu a účinnost doplňků stravy s obsahem EPA a DHA. Doporučení pro aktivní komunikaci s pacientem v lékárně. Nenechte si ujít nejlépe hodnocenou přednášku jarní části letošních kongresů HealthComm Professional.

- MUDr. Peter Minárik, PhD., MSc.: Víte, že esenciální fosfolipidy ulehčují regeneraci poškozené jaterní tkáně?

- MUDr. Jiří Slíva, Ph.D.: Paracetamol: hledání optimální dávky

- PharmDr. Martin Kopecký, PhD.: Aktuální informace z ČLnK pro praxi lékárníka

- MUDr. Marek Vydra: Synbiotika- slibný přístup k prevenci a řešení alergie na bílkovinu kravského mléka



TĚŠÍME SE NA VÁS V ROCE 2020!
Zpět

BRNĚNSKÝ PHARMACY EVENT

První dva fyzické kongresy pořádá Healthcomm Professional 10. dubna 2024 v brněnském hotelu OREA - VORO. Zaregistrujte se na dopolední nebo odpolední event, které jsou určené pro lékárníky, farmaceutické asistenty a další nelékařské zdravotnické profesionály. Dopolední event: 10. 4. 2024 od 8:45 do 13:30; Odpolední event: 10. 4. 2024 od 14:00 – do 19:30. Těšit se můžete na komentovanou VR prohlídku lidského žaludku s MUDr. Matejem Kuchárem, na praktickou přednášku „Fyzioterapie pro pracovníky v lékárně“, prof. RNDr. Jan Krejsek, CSc. pohovoří na téma „Astma u dospělého člověka“ a přínosné bude pro vás také sdělení MUDr. Pavla Smažíka o vlivu orálního zdraví na celkové zdraví organismu. Prvních 100 předregistrovaných získá při registraci v hotelu speciální taštičku s dárkem od Healthcommu. Pro registraci zdarma můžete použít kód od Magazínu a Educommu: EDU24. Více na https://www.healthcomm.cz

ATRAKTIVNÍ TÉMATA BŘEZNOVÉHO ON-LINE KONGRESU

Odstartovala první letošní akreditovaná akce pro lékárníky a farmaceutické asistenty - VIII. 3D 360° kongres Healthcomm Professional – Berlin, v jehož on-line prostředí můžete studovat přednášky od 13. března 2024 až do 14. dubna 2024. Registrace je dostupná prostřednictvím tlačítka "Přihlášení" na webu www.healthcomm.cz v sekci „ONLINE AKCE“. Máte možnost vybrat si mezi slovenskou nebo českou registrací. Kongres je spuštěný online na dobu 30 dní, a odborný obsah je akreditován u ČLnK, ČKFA, SKMTP a POUZP. Velkým lákadlem jsou atraktivní témata přednášek: Jarní detoxikace pomocí léčivých hub a rostlin, Imunologie člověka s důrazem na alergický zánět, Doplňky stravy pro kojící ženy, Regulace reklamy na léčivé přípravky či problematika funkční zácpy aj. Předešlého on-line kongresu se zúčastnilo přes 1500 účastníků. Využít můžete také kód MAG24 pro volný vstup. ČLnK ohodnotila celý odborný program celkem 13 body, vystudovat ale můžete i samostatné bloky za příslušný počet bodů do systému CV.

DOPORUČUJEME


JAKÉ TÉMA BY VÁS ZAUJALO V ČLÁNKU ČI PŘEDNÁŠCE?

verbální komunikace
neverbální komunikace
empatie